Entertainer Hans Henrik Verpe til Oslo!

Tryllekunstner og allround entertainer Hans Henrik Verpe har nå flyttet til Oslo!

I motsetning til hva noe enkelte tror, er Hans Henrik egentlig fra Oslo, men har nå bodd så lenge i Trondheim at mange feilaktig antar at han er trønder. Nå er han imidlertid tilbake på hjemmebane, til glede for et helt nytt marked!

Tryllekunstner Hans Henrik Verpe nå i Oslo

Sine 7 år i Trondheim har Verpe brukt på å bygge seg opp et solid navn på den midt-norske kulturarena. Han har sittet i styret i FAMIT (Forening av Magikere i Trøndelag), vært ansvarlig for rekruttering til Open Mic med Stand Up Trondheim, skrevet bøker og ikke minst gjort tallrike opptredener for små og store rundt om på de trønderske scener.

Men nå tar han med seg sine 7 års erfaring som artist tilbake til hovedstaden og vil dermed bli tilgjengelig for et helt nytt marked. Hans Henrik Verpe har riktignok gjort jobber i hele Norge under sin tilværelse i Trondheim, men det blir nå ekstra lett for såvel bedrifter som privatpersoner på Østlandet å booke ham til sine arrangementer.

Verpe var en etablert artist allerede da han flyttet fra Oslo i 2008, men kommer nå tilbake med 7 år mer erfaring og kunnskap i ryggsekken!

Bor du i Oslo eller omegn er det altså bare å plukke opp telefonen å booke tryllekunstner Hans Henrik Verpe til ditt neste arrangement allerede i dag!

Vil du vite mer om denne allsidige artisten er det bare å trykke her!