Norgesmesterskap i Barnetrylling

13. november er det duket for den årlige kongressen “Magiske Timer” som arrangeres av Magiske Cirkel Norge. Under kongressen avholdes en rekke tryllerelaterte aktiviteter, og en av disse er det prestisjetunge Norgesmesterskapet i Trylling! Søndag konkurreres det i kategorien “trylling for barn”, og entertainer Hans Henrik Verpe stiller tradisjonen tro opp i konkurransen!

Norgesmesterskapet i Tryllekunstner for barn

Norgesmesterskapet i Trylling for barn arrangeres på Hotel Royal Christiania søndag 13/11.

Verpe har historisk sett gjort det meget godt i konkurransen siden den ble arrangert for første gang i 2010, og har kommet på pallen alle år bortsett fra ett. Verpe er en habil konkurransetryller og stiller i år i alle de tre kategoriene under NM i Trylling; Nærmagi, Scenemagi og trylling for barn, men har i år sagt at hans hovedambisjon ligger i sistnevnte. Han sikter altså høyt og vil i år gå knallhardt ut for å sikre seg tittelen som Norges beste barnetryller.

hans-henrik-verpe-vinner-norgesmesterskapet-i-trylling

Det beste av alt er at uansett hvem som vinner, kan akkurat du komme med dine barn og se på! Et Norgesmesterskap i trylling for barn, er ikke helt det samme uten faktiske barn i salen, derfor er NM åpent for publikum og gratis for alle barn under 12 år! Øvrige besøkende betaler en symbolsk sum på kr. 50,- pr person, noe både arrangør MCN og deltakere i konkurransen mener er en beskjeden penge for å se en rekke av Norges fremste barnetryllere kjempe om hvem som er aller best!

Bli med og hei fram din favoritt, eller bare kom for å la deg og dine underholde med fantastiske show denne dagen. Meld deg på Facebook-eventet her!