Hans Henrik på RDKs Standup Deluxe-festival!

Torsdag 23. august har du mulighet til å se entertainer Hans Henrik Verpe i lattermild utfoldelse sammen med flere av landets fremste komikere på klubbscenen under Reis Deg Komikerklubbs tradisjonsrike Standup Deluxe-festival!

Hans Henrik Verpe gjør standup under RDKs Standup Deluxe-festival

Standup Deluxe-festival arrangeres av Reis Deg Komikerklubb, i år for 7. året på rad. Under festivalen er det hele 88 komikere i aksjon på 14 ulike show fordelt på 3 scener og 3 dager. Dette gjør Standup Deluxe-festivalen til Norges største av sitt slag, og det hele går av stabelen 23. til 25. august.

Se også: Hans Henrik til den internasjonale Figurteaterfestivalen!

Under festivalen er det flere ulike show-konsepter i aksjon, som nykommerarrangementet “frisk og fersk”, latenight show og improforestillinger. Verpe skal opptre på det såkalte “Klubbkveld”-showet, og om dette heter det på RDKs nettsider: Klubbkvelden er standupsjangerens eldste konsept. Her får du 6 komikere og 2 timer med solid og pur morsom standup fra en herlig gjeng som garantert kommer til å gjøre det til en uforglemmelig kveld.

Sammen med Verpe på scenen denne kvelden finner man Ahmed, Geir Ottar Askvik, Sindre Blicher Larsen, Ken Thomas Olsen, Ole Soo og konferansier Øyvind Angeltveit!

Det er bare uker siden Hans Henrik Verpe var gjest på en annen festival, nemlig den internasjonale Figurteaterfestivalen Go Figure, så det er ingen tvil om at det er en allsidig artist det er snakk om!

Dersom du har lyst til å oppleve Verpe og de øvrige komikerne under Standup Deluxe-festivalen, burde du sikre deg billetter allerede i dag, ettersom disse showene tradisjonelt sett blir helt utsolgt. Billetter finner du hos Ticketmaster på følgende lenke, eller på hjemmesidene til Reis Deg Komikerklubb. Vi sees!