Stor suksess på Magic Club!

Torsdag 4. April var det duket for den 31. Magic Club på Cosmopolite Scene i Oslo. Salen var stappfull og på den ærverdige scenen stod blant andre entertainer Hans Henrik Verpe

Tryllekunstner Hans Henrik Verpe i full utfoldelse på hovedscenen på Cosmopolite Scene i Oslo

Davidos showkonsept Magic Club har, siden den spede begynnelsen på Crossraod i 2015, rukket å bli et svært populært og ettertraktet underholdningstilbud – noe som definitivt ble gjenspeilet av billettsalget denne kvelden. Hovedscenen på Cosmopolite var fylt til randen med skuelystne trylleinteresserte og kvelden ble en uforbeholden suksess især for vår artist, Hans Henrik Verpe.

Les også: Hans Henrik til Magic Club

Verpe delte scenen med en rekke andre toppartister fra inn- og utland på det som var sesongavslutningen til Magic Club for vårsemesteret 2019, og skal vi dømme ut fra publikums respons, var han en soleklar publikumsfavoritt denne kvelden. Kanskje ikke så rart, med tanke på at Verpe under sist Norgesmesterskap i Trylling tok en Ærespris for mest underholdende innslag. Å jubles fram som en favoritt av et faktisk publikum, og ikke en fagjurye, er derimot en helt annen øvelse og dermed en hedersbemerkning Verpe setter stor pris på.

Bilde av tryllekunstner Hans Henrik Verpe som tryller på Magic Club i regi av Davido på Cosmopolite i Oslo

Tidligere på kvelden serverte flere av de andre artistene trylling ved bordene, og det var delt ut magiske puzzles som folk kunne prøve seg på. Klokken 21 kickstartet showet på scenen med burlesque-dans som innledning til kveldens høydepunkt.

Alt i alt var det et tettpakket program som altså avsluttet med selveste Kubegutt Rune Carlsen fra scenen, og det ble dermed tett mellom høydepunktene – som seg hør og bør når det er sesongavslutning på et så ettertraktet showkonsept.

Verpe er glad og takknemlig over at han fikk være med på showet, og har signalisert at han mer enn gjerne kommer tilbake ved en senere anledning.