Piratmoro på Kløfta!

Lørdag 31. August var entertainer Hans Henrik Verpe på plass under Kløftadagen 2019. Denne gangen var han iført piratkostyme, og med seg hadde han et helt mannskap av andre sjøplyndrere!

Bildet viser entertainer Hans Henrik Verpe sammen med de andre piratene fra Team Mous

I tillegg til tryllepirat Verpe, bestod reisefølget av ansiktmaler Miss Disguise, Klovnen Cathrine og moromannen Balluba. De to sistnevnte sørget for at barna på Kløftadagen alle var forsynt med hvert sitt ballongsverd og administrerte dessuten en spennende skattejakt for store og små med deltakerpremie til alle!

Bildet viser piraten Balluba som deler ut godteri fra skattejakten til barnaAlle fire var selvsagt iført prangende sjørøverkostymer og utgjorde hver sin del av et beryktet sjørøvermannskap der den enkelte hadde hver sine tydelige rolle. I tillegg til ansiktsmaling, ballongsverdutdeling og skattejakt kunne den skumle, men vennligsinnede gjengen diske opp med et fullskala pirattrylleshow for hele familien!

Pirattrylleshowet var det entertainer Hans Henrik Verpe som besørget. I rollen som en verdensvant og bereist pirat inntok han scenen og kunne meddele at han hadde vært på en øde øy i Karibien der han møtte en trollmann som hadde lært ham å trylle! Som seg hør og bør når Verpe tryller for familier var det ikke alltid ting gikk helt som det skulle, men planlagte fadeser er som kjent et sterkt humoristisk virkemiddel for den aktuelle målgruppen.

Bildet viser tryllekunstner Hans Henrik Verpe i full sving som tryllende pirat på scenen under kløftadgenShowet var en stor suksess for både liten og stor, og som fremgår av bildene var Verpes piratopptreden både et populært og yndet innslag. Populære var selvsagt også de øvrige piratbidragene og det er ingen tvil om at sjørøvere er poppis blant barna som aldri før!

Det mest spesielle med lørdagens opplegg var nok likevel omfanget. Fire unike pirater, hver med sin unike oppgave. Sammen fylte de Kløftadagen 2019 med aktiviteter, give aways og show for liten og stor fra klokken 11 til klokken 16! Kløftadagens besøk av den sjørøvende kvartett var det Romerikssenteret som spanderte, og med unntak av trylleshowet, som fant sted på scenen, gikk det hele av stabelen på Romerikssenterets stand på det myldrende markedet.

Et maritimt reisefølge som dette kan du bestille hos MOUS AS. Dersom du også vil krydre ditt arrangement med besøk fra disse kule og allsidige piratene, kan du kontakte Cathrine Johansendenne lenken.