Si hallo til Tryllepodden!

Podkast er et populært formidlingskonsept som griper om seg i økende tempo og omfang. Det har etterhvert blitt lett å få en følelse av at det finnes en podkast om “alt”, og med det seneste tilskuddet er dette kanskje ikke så langt fra sannheten.

Bildet viser logoen til podkasten "tryllepodden" med programlederne Vidar Strat og Hans Henrik Verpe For 15. oktober i år kunne de norske tryllekunstnerne Vidar Strat og Hans Henrik Verpe stolt løftet sløret av sin seneste kreasjon: En norskspråklig podkast om trylling!

Tryllepodden er, med sin foreløpige én publiserte episode, et av de ferskeste tilskuddene til det norske myldret av podkaster, og tar mål av seg til å være en auditiv reise gjennom store og små spørsmål innen trylling, trylleteori, -filosofi, -kontroverser og -begivenheter. I tillegg vil det, som i Episode 1, fra tid til annen være besøk i studio av gjester som på den ene eller andre måten har satt sitt preg på det norske tryllemiljøet anno 2019.

Selv om en norskspråklig podkast om trylling kan anklages for å ha et litt vel snevert nedslagsfelt, kan den gemene hop gjøres oppmerksom på at det fra tid til annen kanskje vil avsløres et triks, gjøres trylling på lufta eller på annen måte publiseres innhold som vil være av bredere interesse enn for bare de om lag 350 tryllekunstnerene som finnes i Norge…

Les også: Hans Henrik Verpe og Hallvard Dyrnes starter podkast

Bak spakene sitter altså de etterhvert nokså habile tryllekunstnerene Vidar Strat og Hans Henrik Verpe. Vidar er tidligere Norgesmester i Trylling, og er en av svært få nordmenn som har representrert Norge i Trylle-VM. Verpe er dobbel Norgesmester i Barnetrylling og har tidligere gitt ut en bok om trylling. Det skulle med andre ord borge for kyndig navigasjon gjennom tryllingens farvann med disse to i studio.

Første episode av Tryllepodden er allerede tilgjengelig der du hører podkaster og har hele Norges Kevin Lunde som gjest.

Fod fornøyelse!