Hans Henrik på Alle mot 1 på NRK

Med gjevne mellomrom dukker entertainer Hans Henrik Verpe opp i TV-ruta i de tusen hjem. Sist gang var på lørdagens premieresending av det populære familieprogrammet Alle mot 1.

Bildet viser entertainer Hans Henrik Verpe side om side med Selda Ekiz under hans gjesteopptreden på Alle mot 1 NRK

Hans Henrik var invitert til programmet for å være i førersetet under et av de mange eksperimentene som karakteriserer programmet. 20 skolelever skulle få prøve seg på “dice stacking”, altså å stable 4 terninger oppå hverandre kun ved hjelp av en kopp og noen fysiske lover.

Les også: Hans Henrik gjester påskemorgen på NRK Super

Det hører med til historien at Verpe ikke behersket dice stacking da kanalen tok kontakt, men karakteristisk for tryllekunstnere er nettopp fingernemhet – så vår artist tok utfordringen på strak arm. I løpet av noen dager hadde han lært seg dice stacking i tilfredsstillende grad til å våge å gjøre det på direktesendt, riksdekkende fjernsyn.

Bildet viser programleder Selda Ekiz side om side med tryllekunstner Hans Henrik Verpe under direktesendingen av Alle mot 1 Verpe ser tilbake på deltagelsen med stor glede og kan, foruten å skilte med TV-tid i beste sendetid, vise til en artig berikelse av eget performative repertoar. Dice Stacking er, som fremgår av klippet, en vanskelig øvelse som Verpe synes det er kult å kunne. At han lærte det på såpass kort tid er dessuten et eneste stort bevis på at vi strekker oss langt for å skreddersy underholdningen til det enkelte arrangementet!

Ta kontakt i dag, hvis du også trenger skreddersydd underholdning i Norgestoppen til ditt arrangement!

Se hele innslaget med Verpes besøk hos Alle mot 1 her.