Trylleshow på Nieu Scene!

Søndag 08. mars kommer entertainer Hans Henrik Verpe til Nieu Scene på Torshov i Oslo. Med seg har han et lattermildt one man show for hele familien

Bildet viser tryllekunstner Hans Henrik Verpe posere for sitt trylleshow "tryllesøndag for hele familien" der barn og voksne kan underholdes søndag 8 mars

Det er ikke første gangen Verpe opptrer på den populære humorscenen, som nylig har flyttet fra Kiellandsplass til Torshov. Han har tidligere vært gjest på arrangementer som Friyay og Kjellervors, men dessuten også hatt sin egen forestilling “Et føkkings trylleshow” sammen med kollega Alexander Haugaas.

Det spesielle denne gangen, er at Humornieu begir seg ut på nytt beite ved for første gang å tilby et show som retter seg mot barnefamilier! Verpe er som kjent dobbel Norgesmester i barnetrylling og fikk det ærefulle oppdraget av Humornieu med å være prøvekanin for det siste tilskuddet til deres ellers særdeles rike program.

Verpe tok selvsagt utfordringen på strak arm, og dermed gjenstår det kun for deg og ta med deg barna dine til Nieu Scene i førsteetasje på kulturslottet Soria Moria førstkommende søndag!

Billetter kjøpes i døra, og koster kr. 100,- for voksen og 50,- for barn.

Link til arrangement på Facebook her!