Skuespiller for Teater Joker

I Januar 2021 tiltrådte Hans Henrik Verpe stillingen som skuespiller for Teater Joker i forbindelse med deres seneste produksjon En Fabel om Tilregnelighet, skrevet av dramatiker Ingeborg Solbrekken

Bildet viser logoen til Teater Joker i forbindelse med Hans Henrik Verpes tiltredelse som skuespiller i deres seneste produksjon Teater Joker er en betydelig aktør på det frie teaterfeltet og markerer i 2021 sitt 30-årsjubileum. De er kjent for sitt unike scenespråk og har blant annet mottatt Heddaprisen for beste barneforestilling.

En Fabel om Tilregnelighet – der Verpe er aktør – er nyskrevet dramatikk som problematiserer konseptet om strafferettslig tilregnelighet. Stykket skulle opphavelig hatt premiere på Sentralen i Oslo i slutten av Januar, men på grunn av de nye, strenge tiltakene ifbm. Covid 19, er forestillingen avlyst og foreløpig utsatt til starten av september.

I sin viktige bok fra 1887 skrev den moderne tryllekunstens far, Jean Eugene Robert-Houdin, at en tryllekunstner er en skuespiller som spiller som en tryllekunstner. Likevel er det svært sjeldent at tryllekunstnere faktisk har skuespillerkompetanse. At Hans Henrik Verpe supplerer sin praksis som tryllekunstner med å være skuespiller (for å nevne noe), bidrar bare til å gjøre ham til enda mer komplett entertainer, og er dermed bare enda en grunn til å velge nettopp ham til ditt neste arrangement!

Du kan lese mer om Verpes arbeid med Teater Joker her, eller ta kontakt for en uforpliktende samtale her.