Norges ferskeste blogger!

Jeg har endelig fått min nye nettside med tilhørende blogg opp å gå. Jeg feirer med dette blogginnlegget, og som seg hør og bør på den samme måten som de fleste talere starter sine taler; “Jeg er ingen taler, men…”

 

Hans Henrik Verpe Norges Ferskeste Blogger

Jeg er ingen blogger, men jeg kommer likevel til å blogge både titt og ofte. Særlig titt. Da min gamle nettside ved en feiltakelse ble slettet i sin helhet fra serveren den lå på, forsvant også alle mine artige og uhøytidelige blogginnlegg fra svunne tider. Dette var litt synd, for om jeg så skal si det selv var disse ekstremt morsomme. Blant favorittene kan nevnes innleggene “Måtte avlive Ballonghund”, “10 myter og misforståelser om tryllekunstnere”, “Trylling forlenger livet” og mange flere. Men hvorfor friste med noe ingen har mulighet til å lese igjen i dag uansett? Jeg vet ikke. Det bor en liten sadist i oss alle.

Og det er uansett verst for deg, kjære leser. Jeg vet jo hva som stod der. Det vet ikke du. Your loss. Beklager.

Uansett. Jeg har ikke så forferdelig mye å melde annet enn at jeg nå er tilbake i gamle trakter. Forhåpentligvis vil jeg blogge med nokså fast frekvens fremover, og da om alt fra hvordan du kan bruke trylling til å gjøre deg selv veldig upopulær og uglesett, til tørr informasjon om hva som skjer og ikke skjer i trylleverdenen. Særlig alt det som ikke skjer. Shit. Det er mye, ass.

Så for å wrappe opp dette lille “Lorem Ipsum”-innlegget, med en referanse til overskriften: Når vi blir født, er vi alle verdens yngste person i et bittelite øyeblikk… Har du tenkt på det noen gang? Ganske morsomt. Og tilsvarende er vi alle en kort stund innehaver av tittelen “neste person til å dø”. Dette siste er litt mer dystert, men uansett: Nå som jeg er tilbake i bloggverdenen, kan jeg for en stakket (veldig stakket) stund kalle meg Norges Ferskeste Blogger! Hipp Hura!

Og innen jeg rekker å trykke “publiser” på dette innlegget, og du har rukket å lese deg helt ned hit, har et utall aspirerende rosabloggere og Fitness-Frøydis allerede startet sine blogger, og jeg har dermed mistet tittelen like raskt som jeg fikk den… Vel, vel. Det var en sann seiersrus så lenge (kort) den varte.

På gjenskriv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *