Jeg eier ikke nåla i veggen!

Jeg kan ikke få sagt det tydelig nok. Jeg eier ikke nåla i veggen! Men hvis du vet hvem som gjør det, så må du gjerne bed ham/henne komme å hente den, for den har stått der en stund nå…

nåla o ve

Jeg eier imidlertid veggen nåla står i, så det begynner å bli litt plagsomt. Siste advarsel. Jeg kaster den snart.

Jeg eier egentlig ganske mye. Ikke nåla i veggen, men skam derimot! Det eier jeg. Det er det slettes ikke alle som gjør… En ting jeg derimot mangler, og som jeg aldri har eid, er skrupler! Eier du skrupler? Jeg synes ikke man skal eie denslags. Fysj! Skrupler er noe av det verste jeg vet.

Hadde jeg eid skrupler hadde jeg nok aldri klart å overleve som artist. Skrupler! Hva skal vi med dem?

Av og til lønner det seg selvsagt å eie en viss grad av skrupler. Som ved Kongens bord f.eks. Men da vil jeg anbefale å leie midlertidig, eller kanskje låne av noen. For å sitte helt skruppelløs ved Kongens bord er nok ikke så lurt. Men når du drar derfra, er nok det beste å la skruplene ligge. Kongen trenger dem.

En annen ting jeg eier, er respekt. For de fleste i hvert fall. Og av og til, når respekten er gjensidig, eier vi den sammen. Såkalt sameie. Der skal du imidlertid være litt forsiktig med å leie… For leier du respekt sammen med noen, blir det jo samleie… Og sånt vil man jo ikke beskjeftige seg med med hvem som helst…

Teknisk sans eier jeg. Og noen kaffekopper. Men jeg eier slettes ikke peiling på hvordan å avslutte et blogginnlegg, så jeg tror det beste