Book en klovn til barnebursdagen!

Klovner har den siste tiden dessverre fått et mildt sagt dårlig rykte i verdens aviser og TV-kanaler. At denne gamle, respekterte kunstformen skal misbrukes til å skremme uskyldige mennesker er ikke noe annet enn en skandale – men ikke alle klovner er slemme, heldigvis!

klovn

Entertainer Hans Henrik Verpe er vel mer tryllekunstner enn klovn, men hans karakter på scenen når han opptrer for barn, deler mange fellestrekk med klovnen. Blant annet i form av fysisk komedie og klovnens naivitet.

hans-henrik-verpe-tryllekunstner-for-barn

En sikker vinner er han uansett for barn i alle aldre, noe en årrekke med fornøyde kunder kan attestere på. Senere i år skal han konkurrere i Norgesmesterskapet i Trylling for barn, der han har vært på pallen hvert år siden konkurransen ble arrangert første gang i 2010.

Ta kontakt for å høre hva vi kan gjøre for deg og din jubilant allerede i dag!