Hans Henrik Verpe gjest i Påskemorgen på NRK Super

Fredag forrige uke tjuvstartet NRK årets påskefeiring med første episode av barne-TV-programmet “Påskemorgen”, som for 17. året på rad sendes live fra NRKs loaker i Tromsø. Søndag 9. april var entertainer Hans Henrik Verpe gjest i det tradisjonsrike programmet.

Verpes deltakelse i det populære påskeprogrammet bestod i to ulike innslag. Først var han tilstede i live-studioet og svarte på spørsmål barna hadde sendt inn og snakket litt om hvordan det er å være tryllekunstner, hvordan man kan lære å trylle osv. I denne delen lærte Verpe også bort et triks til alle barna som så på.

Tryllekunstner Hans Henrik Verpe er gjest i påskemorgen på NRK Super

Den andre delen av Verpes besøk hos NRK Troms bestod i et dedikert “trylleshow” på omlag 5 minutter. Her fikk TV-seerne se artisten i fri utfoldelse med det han kan aller best, nemlig trylling. Hans Henrik Verpe ble for bare noen måneder siden kåret til Norgesmester i Barnetrylling, og det var i denne anledning han var invitert til programmet. I dette innslaget fikk publikum altså en smakebit på hva Verpe har å by på som tryllekunstner, og skal vi tro reaksjonene til programledere Selda Ekiz og Christer Johnsgård var det hele en stor suksess fra start til slutt.

Gikk du glipp av innslaget kan du se trylle-delen ved å følge linken nederst i denne artikkelen.

Tryllekunstner Hans Henrik Verpe har trylleshow i NRK Supers Påskemorgen

Se hele Verpes trylleshow i NRKs Påskemorgen her: Klikk her for å se innslaget!