Hans Henrik Verpe til Speechless!

Tirsdag 27. juni bør du ta turen til Teaterkjeller’n om du befinner deg i Oslo-området. Da skal nemlig entertainer Hans Henrik Verpe, sammen med et kobbel andre improvisatører, komikere og skuespillere, delta på sesongens siste Speechless-show!
Entertainer Hans Henrik Verpe på plakaten til Speechless på Teaterkjellern

Hva er Speechless sier du? Speechless er et impro- og humorshow der deltakerne skal holde et foredrag til en powerpoint-presentasjon. Høres kjedelig ut sier du? Jo, da. Men twisten er at deltakerne ikke ANER hva de skal snakke om før de står på scenen, og ikke ANER hvaslags bilder powerpoint-presentasjonen består av (de trenger sannelig ikke ha med temaet å gjøre!)

Med andre ord er det duket for en kveld i det uforutsigbares tegn, og vi kan garantere en forestilling som vil sette i gang lattermusklene dine av den ene eller andre årsaken. Speechless-showene er normalt veldig godt besøkt, så vi anbefaler at du kjøper billett på forhånd, så du er sikret en plass i rekkene når årets sesongavslutning med Speechless går av stabelen tirsdag 27. juni. Billetter finner du hos TicketCo!

Mens du venter kan du kose deg med denne artige videosnutten! 😉