Kan idioter ha rett?

Vi lever i en verden der idiotene blant oss stadig får en større plass i det offentlige ordskiftet. Der riksdekkende talerstoler tidligere var et privilegium forbeholdt noen ytterst få, lever vi i dag i en tid der alt som kan krype og gå – eller i alle fall alt som kan skrive på et tastatur – kan uttale seg og bli hørt i saker. Dette ser vi i kommentarfeltene på verdens mange nettaviser og sosiale media, og spørsmålet er som følger: Kan det hende at disse idiotene fra tid til annen har rett??

Forsidebilde til podcasten "Kan idioter ha rett" med Hans Henrik Verpe og Hallvard Dyrnes

Dette spørsmålet forsøker de to idiotene Hallvard Dyrnes og Hans Henrik Verpe å finne svaret på i sin nye podcast, som nettopp heter: “Kan idioter ha rett?”. Her sitter de to menigmennene Dyrnes og Verpe og drøfter dagsaktuelle temaer og forsøker å spå utfallet av saker, totalt uforankret i noe som helst form for akademia. Kan de ha rett? Kan de slå et slag for de ufaglærte blant oss, eller vil hele podcasten kun være et alvorlig skudd for egen baug, der de ikke gjør annet enn å understreke viktigheten av å vite hva man prater om?

Den som venter får se, og Dyrnes & Verpe lover også å føre statistikk over suksessraten på alle sakene de drøfter med sin lettbeinte og humoristiske tilnærming.

Logoen til produksjonsselskapet Moderne Media

Kan idioter ha rett? er en profesjonell podcast produsert av det hederskronede produksjonsselskapet Moderne Media. I sine kontorer i Brugata produserer de daglig anerkjente og populære podcaster med kjente navn som blant andre Dag Sørås, Jonis Josef og Håvard Lilleheie.

Podcastens første episode er allerede spilt inn, og du kan nå høre den på Soundcloud ved å trykke på denne linken!. I jomfruepisoden spør vi: Hvilke partier kommer den nye regjeringen vår til å bestå av, og i hovedbolken prøver vi å finne svaret på om det blir krig i Nord-Korea eller ikke!