Hederspris fra Mous

Fredag 2. februar feiret Mous.no, som er entertainer Hans Henrik Verpes management, sitt årlige julebord. Det ble en ekstra hyggelig kveld for Verpe og hans kollega Hans Grane (fortsetter under bildet)

Tryllekunstner Hans Grane og Hans Henrik Verpe mottar hederspris fra Mous

Etter at middagen var konsumert og underholdningen tilbakelagt, tok nemlig mous.no-sjef Ann Olsbø til ordet og kunngjorde at bedriften hadde noen hedersbetegnelser å dele ut. Den ene av disse var “Årets nykommer” og gikk til ingen ringere enn nettopp Hans Henrik Verpe! Som kjent er ikke Verpe noen nykommer på underholdningsmarkedet, men han signerte med mous.no først ifjor, og av alle nye tilskudd til bedriften, ble altså Verpe løftet frem som den mest betydningsfulle. En sann tillitserklæring og veldig hyggelig gest som Verpe setter høyt.

I samme slengen delte sjefen ut nok en pris, også denne til en tryllekunstner. Tryllekunstner Hans Grane fikk pris for “Årets Artist” (uavhengig av sjanger) og de to står dermed som en ettertrykkelig bekreftelse på at trylling er i vinden som aldri før!

En stor takk rettes til Ann Olsbø!