Et Føkkings Trylleshow!

Onsdag 24. oktober inviterer entertainer Hans Henrik Verpe og tryllekunstner Alexander Haugaas til føkkings trylleshow på Nieu Scene på Alexander Kiellands plass!

Plakatbilde for showkonseptet "føkkings trylleshow" på humornieus scene "nieu scene"

“Nieu Scene” er humornieus egen humorscene i kjelleren på Colonel Mustard på Alexander Kiellands plass i Oslo. Her arrangerer humornieu ukentlig en masse forskjellige humorshow og 24. oktober føyer et føkkings trylleshow seg i rekken av showkonsepter på den populære scenen.

“Et Føkkings Trylleshow” er et trylleshow langt på siden av det vanlige. Her får du humor, impro og (selvfølgelig) en god dose magi i en lapskaus av en forestilling du garantert aldri har sett maken til.

Det er ikke ofte man kan se offentlige trylleshow i Norge i dag, og ved siden av Davidos Magic Club på Cosmopolite Scene på Torshov er et føkkings trylleshow det eneste stedet du kan nyte topp trylling for en skarve billettpris på kr. 100 (+ avgift).

Skaperne bak konseptet, Alexander Haugaas og Hans Henrik Verpe, er meget stolte og glade for at de har humornieus tillit til å benytte scenen deres, og kan love at de ikke vil ligge på latsiden når det gjelder å komme opp med kreativt innhold til de fremtidige showene på stedet.

Og forresten: Vi kan røpe at i tillegg til Haugaas og Verpe, vil det dukke opp to spennende gjesteartister på premiereshowet denne onsdagen!

Nøl ikke! Kjøp billetter allerede i dag på følgende lenke eller sjekk ut Facebook-arrangementet her.