Hans Henrik konferansier under Julelatter på Vierli!

Tredje juledag var det duket for Reis Deg Komikerklubbs tradisjonsrike arrangement “Julelatter på Vierli” på Vierli Hyttegrend i nærheten av Rauland. I år var det entertainer Hans Henrik Verpe som fylte rollen som seremonimester.

Plakat for showet Julelatter på Vierli 2018

Verpe fyller store sko når han inntar denne rollen. Arrangementet, som i år arrangeres for fjerde gang på rad, har tidligere vært presentert av navn som Janne Rønningen og Joachim Skage. I tillegg har line up-en forøvrig bestått av slike storheter som Halvor Johansson, Vidar Hodnekvam, Yngve Skomsvoll og Sofie Frøysa. Det er med andre ord ingen grønnskolinger som pleier å innta det etterhvert så tradisjonsrike juleshowet på stedet.

Under Julelatter 2018 var det selveste Zahid Ali som var det store trekkplasteret og sammen med Laurits Lungaard og Sandra Spjelkavik skapte de fire en feiende flott forestilling som høstet svært gode skussmål fra de fremmøtte.

Entertainer Hans Henrik Verpe entrer nå 2019 med stor takknemlighet over det han har fått være med på av arrangementer i året som har gått og retter blikket fremover for å gjøre 2019 til sitt mest innholdsrike år så langt.

Godt Nyttår!