Hans Henrik til Magic Club!

Davidos hjertebarn Magic Club har etter hvert slått seg opp som et meget attraktivt og populært underholdningstilbud midt i tjukkeste Oslo. Fra den spede begynnelsen på Crossroad tilbake i 2015 har konseptet nå funnet seg til rette på selveste Cosmopolite Scene.

Plakat for showet  Magic Club på Cosmopolite

Torsdag 4. April er altså Hans Henrik Verpe en av artistene du treffer på scenen under det populære showet. Og han deler æren med en ikke ubetydelig gjeng utøvere av tryllefaget. Blant annet kommer hele Norges kubegutt og gullknappvinner i Norske Talenter Rune Carlsen og fra Sverige kommer selveste John Martin – en illusjonist som i seg selv er verdt turen!

Det er med andre ord duket for en magisk festkveld av de sjeldne, og i tillegg til det forykende sceneshowet vil det være magikere fra inn- og utland som underholder gjestene ved bordene før og etter sceneshowet. Dessuten blir det magiske puzzles ved bordene og burlesque-dans!

Bestill billetter hos Ticketmaster før det er for sent, og meld deg på Facebook-eventet her