Stor suksess på Standup Deluxe-festivalen!

I 2018 stod Verpe på scenen under Reis Deg Komikerklubbs historierike “Standup Deluxe Festival” for første gang. I år gjorde han comeback, og denne gangen som konferansier på fredagens “Frisk & Fersk”-forestilling

Og hans bidrag til festivalen ble en stor suksess. Verpe ledet forestillingen med kyndig hånd og sørget for at det alltid var god stemning i salen før neste komiker ble satt på. “Frisk & Fersk” er et show der nye komikertalenter får prøve seg, og dermed er det ekstra viktig at publikum er varme og klare før den enkelte slipper til. I den sammenhengen passer det å nevne at samtlige nykommere såvisst bidro til å holde publikum varme selv! Alle leverte og det var god stemning gjennom hele showet.

Følgende av morgendagens komikere var å se sammen med Verpe på scenen fredag 23. August i år:

Sebastian Navarro, Oda Engebretsen, Kristian Jøndal, Felix Sucari, Emily Grothen, Elena Aronsen og Jesper Laursen