Hans Henrik på Firestjerners Middag

17. mai-uka var det duket for en ny firemannsgjeng i det populære TV-programmet Firestjernes Middag på TV Norge. Siste dagen var det ingen ringere enn Hans Henrik Verpe som stod for underholdningen!

Tryllekunstner Hans Henrik Verpe tryller på firestjerners middag på TV Norge

Ukas 4-stjerners middag-gjeng bestod av NRK-legende Karen Marie Ellefsen, snowboarder Stine Brun Kjeldaas, skuespiller Mats Eldøen og komiker Halvor Johansson. Det var under sistnevntes episode at Verpe stod for underholdningen, og det til stor glede om vi skal tro det øvrige klientellet.

Programleder Karen Marie Ellefsen fra NRK-sporten gir terningkast seks til tryllekunstner Hans Henrik Verpe for hans opptreden i TV Norge-programmet Firestjerners Middag Til tross for at hun bekjentgjorde at hun i utgangspunktet ikke er synderlig begeistret for tryllekunstnere, trillet Karen Marie Ellefsen en sekser på terningen for Verpes innslag denne kvelden. Mats Eldøen nøyde seg med en femmer, men Kjeldaas stemte i med nok en sekser og verten Halvor Johansson kunne dermed notere seg 17 poeng for atmosfæren under sin middag som altså fant sted på det Johansson betegner som sitt andre hjem; Latter på Aker Brygge.

Med allerede akkumulerte 17 poeng for maten betød dette 34 poeng totalt for Johansson, som dermed hadde akkurat nok poeng til å innta ledelsen over Eldøen og Kjeldaas som delte førsteplassen med 32 poeng før Johanssons kveld.

Ettersom Halvor Johansson var den siste deltakeren ut denne uka, innebar scoren på 34 poeng at han ble kåret til ukesvinner av det populære konseptet denne uka. Verpe er takknemlig over å ha fått være med og synes det er ekstra hyggelig å ha bidratt til at Halvor Johansson stakk av med høyeste score denne uka, som dermed er videre til hovedfinalen senere i år.

Ønsker du å krydre ditt arrangement med underholdning på samme måte som komiker Halvor Johansson gjorde under sin deltakelse på 4-Stjerners Middag? Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!