Våre show

BARNEBURSDAG


Hans Henrik Verpe er regjerende og 3  x Norgesmester i Barnetrylling. Det han gjør kan ikke sammenlignes med andre aktører i bransjen og med sin fullstendig unike scenepersona er han prototypen på den moderne barneunderholderen. Glem alt du trodde du visste om tryllekunstnere - Hans Henrik er i en klasse for seg selv!

Barnebursdagsshowet er gjennomsyret av interaktivitet, og i løpet av showet får flere av barna delta på scenen. Les hele dommerbegrunnelsen fra NM i Trylling 2022 her.

Trylleshow på festival
Trylling i firmafest

FIRMAFEST


I tillegg til å være en fingernem tryllekunstner, er Hans Henrik en habil standupkomiker, og er jevnlig å finne rundt om på landets standupscener. At han i tillegg driver med improteater og skuespill, gjør at du skal se langt etter en mer helstløpt artist, som bokstavelig talt har mange strenger å spille på, inn mot akkurat ditt julebord, sommerfest, kick-off eller annet. Verpe kombinerer alle sine ferdigheter på en grensesprengende og unik måte, og er skoleeksemplet på en allround entertainer. Mer sjangeroverskridende underholdning tør vi påstå er vanskelig å finne.

KJØPESENTRE


Skap liv og røre på ditt kjøpesenter med en aktivitet få kan matche. Tryllekunstner og entertainer Hans Henrik Verpe har gjennom mange år i bransjen finslepet sitt kjøpesentershow. Perfekt for hele familien, eller for barna alene mens de voksne fortsetter handelen. Under dette showet er ingen ekskludert - like morsomt og underholdende for absolutt alle som måtte finne på å ta turen til et kjøpesenter. Trylleshow er erfaringsvis også et godt trekkplaster. Dersom målet er økt besøkstall, er det lite som slår trylling!

Trylleshow på kjøpesenter

Kommende offentlige arrangementer der du kan oppleve Hans Henrik Verpe

Standup med Ski Standup 27.04

Denne torsdagen er det duket for standup på Rådhusteatet i Ski. Hans Henrik Verpe leder kvelden som konferansier for en aldeles herlig line-up av komikere! Tormod Brekke Øye, Ingrid Alice Mortensen, Zacharias Halkjelsvik, Liban Gulaid og sist men ikke minst hele Norges Ahmed Mamow! Sett deg på Follobanen og bli med på festen.

De superpopulære tryllesøndagene på nieu scene fortsetter sin vante gang, og har vært utsolgt hver gang denne sesongen. Har du lyst å ta med deg barna dine på dette showet bør du derfor være tidlig ute med å sikre deg billetter. Showet har en kjernemålgruppe på 4-8 år, men er garantert morsom for hele familien.   Billetter på Ticketmaster. Mer info her.

Nærmagi på nieu scene 17.05

På selveste nasjonaldagen kan du oppleve Hans Henrik Verpe på Oslos nye storstue for humor og alt som er gøy: nieu scene. Verpe blir på denne kvelden mulig å oppleve som ambulerende bordtryller der han går rundt i lokalet og underholder gjestene med forbløffende triks der de står og sitter. Hurra for 17. mai!