Våre show

BARNEBURSDAG


Hans Henrik Verpe er regjerende og 3  x Norgesmester i Barnetrylling. Det han gjør kan ikke sammenlignes med andre aktører i bransjen og med sin fullstendig unike scenepersona er han prototypen på den moderne barneunderholderen. Glem alt du trodde du visste om tryllekunstnere - Hans Henrik er i en klasse for seg selv!

Barnebursdagsshowet er gjennomsyret av interaktivitet, og i løpet av showet får flere av barna delta på scenen. Les hele dommerbegrunnelsen fra NM i Trylling 2022 her.

Trylleshow på festival
Trylling i firmafest

FIRMAFEST


I tillegg til å være en fingernem tryllekunstner, er Hans Henrik en habil standupkomiker, og er jevnlig å finne rundt om på landets standupscener. At han i tillegg driver med improteater og skuespill, gjør at du skal se langt etter en mer helstløpt artist, som bokstavelig talt har mange strenger å spille på, inn mot akkurat ditt julebord, sommerfest, kick-off eller annet. Verpe kombinerer alle sine ferdigheter på en grensesprengende og unik måte, og er skoleeksemplet på en allround entertainer. Mer sjangeroverskridende underholdning tør vi påstå er vanskelig å finne.

KJØPESENTRE


Skap liv og røre på ditt kjøpesenter med en aktivitet få kan matche. Tryllekunstner og entertainer Hans Henrik Verpe har gjennom mange år i bransjen finslepet sitt kjøpesentershow. Perfekt for hele familien, eller for barna alene mens de voksne fortsetter handelen. Under dette showet er ingen ekskludert - like morsomt og underholdende for absolutt alle som måtte finne på å ta turen til et kjøpesenter. Trylleshow er erfaringsvis også et godt trekkplaster. Dersom målet er økt besøkstall, er det lite som slår trylling!

Trylleshow på kjøpesenter

Kommende offentlige arrangementer der du kan oppleve Hans Henrik Vere

Klubbkveldene på Josefine i regi av RDK går sin vante gang. Dette er rutinerte komikere som presenterer det av det beste. Billetter på Ticketmaster - løp og kjøp! Lineup: Jonis Josef, Nora Angeltveit, Ahmed Mamow, Joachim Skage, Kim André Engh og Hans Henrik Verpe!

Nærmagi på Holmen Senter

Lørdag 11. juni kommer tryllekunstner Hans Henrik Verpe sammen med sin magiske kollega Johannes Lindrupsen til Holmen Senter i Asker for å lage magi og moro for alle sentrets besøkende! Verpe vil mingle rundt på sentret i tidsrommet 11-16, og Lindrupsen kjører show fra scenen!

Suksessforestillingen Tryllesøndag med Trylle-Hans har sin sesongavslutning denne søndagen! Nieu scene tar sommerferie i juli, og siste sjans til å få med seg denne superpopulære forestillingen blir dermed søndag 26.06 kl. 15:00! Billetter på Ticketmaster. Mer info her.